Creatieve Informatie

Workshops bij Xitin

Workshop sieraden maken1 Logo

Wist je dat we bij Xitin Beads & Jewelry ook creatieve workshops geven? Zo kun je bijvoorbeeld een leuke memory wire armband of voedingsarmband maken. Maar je kunt ook een decoratieve levensboom raamhanger of ketting maken. Soms staan er al data ingepland, maar je kunt ook zelf een afspraak maken als je met een minimale hoeveelheid van 3 personen wilt komen.  Of misschien heb je zelf wel iets leuks gezien waarvan je graag de techniek wilt leren. Dan kun je contact met ons opnemen en vragen of we dit kunnen realiseren. We staan wat dat betreft open voor eigen ideeën mits dit mogelijk is.

 

Om je aan te melden kun je via onze webshop de workshop van jouw keuze opzoeken. Indien er geen data bij de workshop staat vermeld kun je zelf een afspraak met ons maken om een datum te prikken die voor zowel jou als ons goed uit komt. Een workshop gaat door als er minimaal 3 deelnemers zijn. Zorg dus als je zelf een datum kiest dat je alvast 2 andere personen mee kunt nemen.

In de webshop zie je bij het voorraad aantal hoeveel plaatsen we hebben voor de workshop van je keuze. Bij grotere groepen kun je natuurlijk ook contact opnemen en gaan we samen kijken of daar een oplossing voor is.

 

Workshop 26 sept Ketting 1 Logo Onze workshopruimte

 

Workshop 12 sept 2018 Djina Wil Ivanka en Dicky 2 Logo Workshop Memory Wire / Voedingsarmband maken

 

Workshop 5 sept 2018 Djina Wil Ivanka1 Logo Workshop Levensboom Raamhanger maken

 

Workshop ketting 1 maken 26 sept 2018 Wil, Djina, Ivanka 1 Logo Workshop Ketting maken

 

Kom jij ook een keer naar één van onze workshops?

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s