Creatieve Informatie, Nieuws

Xitin Beads bestaat 5 jaar!

Xitin Beads is jarig! Deze week bestaat Xitin Beads 5 jaar en dat willen wij graag met jou vieren.

Daarom geeft Xitin Beads dit weekend en maandag een leuke goodiebag cadeau. We hebben verschillende soorten goodiebags waaruit je kunt kiezen naar gelang het bedrag van je bestelling. De goodiebags zijn “sieraden maken” gerelateerd of “diamond painting” gerelateerd. Je kunt dus zelf kiezen welke je mee wilt bestellen, mits je bestelling aan de gestelde voorwaarden voldoet. Deze kun je lezen in de artikelomschrijving van de goodiebag naar keuze.

Vergeet dus niet om je gratis goodiebag mee te bestellen als je een bestelling bij ons doet op zaterdag 12, zondag 13 of maandag 14 januari 2019.

Je vind de gratis goodiebags op onze speciale verjaardagspagina.


Nog meer leuke acties

Ook de rest van de week gaan we nog met leuke acties komen die je ook terug kunt vinden op onze verjaardagspagina. Deze worden de aankomende week extra onder de aandacht gebracht via onze Facebookpagina. Houd deze dus goed in de gaten om mee te kunnen doen met onze acties. Heb je hem nog niet geliked of volg je hem nog niet? Breng daar dan snel verandering in, zo blijf je nog beter op de hoogte van wat we je bij Xitin Beads allemaal te bieden hebben. Natuurlijk kun je de acties ook gewoon via de webshop bekijken als je geen facebook hebt.

Nieuw binnen gekomen!

Verder hebben we afgelopen week nog allemaal mooie nieuwe artikelen binnen gekregen die we graag met jou willen delen. Op onze “nieuw binnen gekomen” pagina kun je deze allemaal terug vinden.

Zo hebben we mooie spullen binnen gekregen om prachtige oorbellen mee te maken, artikelen die je bij UV-Hars kunt gebruiken, mooie cabochons en we hebben nog wat gratis patronen aan de webshop toegevoegd die je kunt mee bestellen bij de benodigde kralen. (zie voorwaarden in de webshop)

 

 

 

Ik wens je een mooi weekend en heel veel creatief plezier toe

Graag tot ziens in de webshop op www.xitin.nl!

 

Liefs,

Annemiek de Graaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s